elahe پلیس انجمن وضعيت: آفلاين 11 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4564 امتياز: 28322 تشکر کرده: 195 تشکر شده 147 بار در 105 پست
محل سكونت: ShoMaL
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:23:02 موضوع مطلب:
یه روز داشتم ايميلامو چك ميكردم كه ديدم يه عكس خيلي خفن
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
TaRaNeE مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 27 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5183 امتياز: 33137 تشکر کرده: 175 تشکر شده 189 بار در 115 پست
محل سكونت: ♥شـــــــــــیراز♥ ♫استـــــر سانگ♫
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:28:07 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم... _________________
elahe پلیس انجمن وضعيت: آفلاين 11 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4564 امتياز: 28322 تشکر کرده: 195 تشکر شده 147 بار در 105 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:31:57 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
TaRaNeE مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 27 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5183 امتياز: 33137 تشکر کرده: 175 تشکر شده 189 بار در 115 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:37:29 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم... _________________
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:47:22 موضوع مطلب:
ه روز داشتم ايميلامو چك ميكردم كه ديدم يه عكس خيلي خفن
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 15:59:51 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ....... _________________
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 16:02:49 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه... _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 16:19:47 موضوع مطلب:
[quote="elahe"]یه روز داشتم ايميلامو چك ميكردم كه ديدم يه عكس خيلي خفن
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما.... _________________
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 16:35:57 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما چی؟اما نداره _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
ارسال شده در: دوشنبه، 11 مرداد ماه ، 1389 16:55:28 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما چی؟اما نداره،اما اینجا داشت... _________________
zarameti وضعيت: آفلاين 5 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1183 امتياز: 8393 تشکر کرده: 6 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: بیژنیورد
ارسال شده در: سه شنبه، 12 مرداد ماه ، 1389 23:11:57 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما چی؟اما نداره،اما اینجا داشتیم یه برنامه هایی برای تو پیاده میکردیم که روز تولدت خوشحالت کنیم
ارسال شده در: سه شنبه، 12 مرداد ماه ، 1389 23:14:54 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما چی؟اما نداره،اما اینجا داشتیم یه برنامه هایی برای تو پیاده میکردیم که روز تولدت خوشحالت کنیم گفتم وای خدای من تو(فیلم هندی هوئــــــــــــق) _________________ حالا که امید بودن تو در کنـارم داره میمیره،منــم و گریه ی ممـتد نصفه شـب و دوباره دلم میگیره
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 13:33:16 موضوع مطلب:
تو ایمیلامه ولی انگار عکس دوستمه ایشششششش نگا چقدر استیلش بد فرمه ولی انصافا خوشگله اون لباس تنگش خیلی واسش تنگه انگاری فوتوشاپه حیف شد رفتم بیرون خونه سوار ماشینم شدم رفتم کافی شاپ دیدم عشقم با دوستم دارن گل میگن و گل میشنون رفتم جلو گفتم دیگه دوستم نداشته باش این کیه باهاش، که بعد یادم اومد اون دوستمه که باباش با مامانش منتظر من هستن از اولش حدس میزدم که این دوستم چشمش همیشه دنبال دوست منه گفتم خیلی بی معرفتی که داری بادوست من اینجا سان شاین میزنی به بدن؟،یه سیلی محکم زدم تو گوشش همون موقع عشقم بهم گفت ببین تو تنها عشقِ منی گفتم خفه،خودتی نامرد اما چی؟اما نداره،اما اینجا داشتیم یه برنامه هایی برای تو پیاده میکردیم که روز تولدت خوشحالت کنیم گفتم وای خدای من تو بهترین عشق دنیا... _________________